Over
Hof van Holland

Hof van Holland is een hotel dat zich specialiseert in gastvrijheid. Wij maken het onze missie om u een zo fijn mogelijk verblijf te bieden en hopen uiteraard u weer opnieuw te verwelkomen in ons hotel. Op nog geen 20 kilometer afstand van Amsterdam vindt u het pittoreske hotel Hof van Holland in het schilderachtige Zuiderzeestadje Edam. Voor een rustgevend weekend weg of een bruisende vakantie in eigen land, hotel Hof van Holland Edam biedt met haar ruim 12 nieuwe kamers een gegarandeerd onvergetelijk verblijf.

edam-uitgaan
hotelkamer-edam
restaurant-edam-hotel

De omgeving van Edam biedt voor jong en oud een groot scala aan bezienswaardigheden en activiteiten. In juli en augustus vindt u steevast elke woensdag onze oeroude traditionele kaasmarkt. En naast alle gezellige terrassen, unieke winkeltjes en fietsroutes is er ook voor de waterliefhebber meer dan genoeg te doen in en rondom het IJsselmeer.*

Hotel Hof van Holland biedt ook de perfecte uitvalsbasis voor een dagtrip. Op nog geen 20 minuten rijden vindt u namelijk attracties als het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, de Zaanse Schans in Zaanstad, de Keukenhof en niet te vergeten: het vissersdorpje Volendam. Bovendien bent u in 20 minuten met een frequente busverbinding in het centrum van Amsterdam( centraal station of metrostation) en kunt u s’avonds terugkeren voor een lekker diner in ons restaurant.

*Wij verhuren ook fietsen en bootjes. Vraag bij aankomst naar de mogelijkheden.

edam-eropuit
hof-van-holland
hof-van-holland-edam

Klaar om onze menu’s te ontdekken en een tafel te reserveren?

Eropuit in Edam

De stad Amsterdam
15-20 minuten rijden
Bezienswaardigheden
Op loopafstand
Museum
15 minuten rijden
Winkelcentrum
5 minuten lopen