Over
Hof van Holland

Hof van Holland is een hotel dat zich specialiseert in gastvrijheid. Wij maken het onze missie om jou een zo fijn mogelijk verblijf te bieden. Op nog geen 20 kilometer afstand van Amsterdam, in het schilderachtige Zuiderzeestadje Edam, vind je het pittoreske hotel Hof van Holland. Voor een rustgevend weekendje weg of een heerlijke vakantie in eigen land, biedt hotel Hof van Holland met haar ruim 12 nieuwe kamers, gegarandeerd een onvergetelijk verblijf.

edam-uitgaan
hotelkamer-edam
restaurant-edam-hotel

De omgeving van Edam biedt voor jong en oud een groot scala aan bezienswaardigheden en activiteiten. In juli en augustus vind je bijvoorbeeld steevast elke woensdag onze oeroude traditionele kaasmarkt. Naast alle gezellige terrassen, unieke winkeltjes en fietsroutes is er ook voor de waterliefhebber meer dan genoeg te doen in en rondom het IJsselmeer.*

Hotel Hof van Holland biedt ook de perfecte uitvalsbasis voor een dagtrip. Op nog geen 20 minuten rijden vind je namelijk attracties als het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, de Zaanse Schans in Zaandam, de Keukenhof en niet te vergeten: het vissersdorpje Volendam. Bovendien ben je in 20 minuten met een frequente busverbinding in het centrum van Amsterdam.

*Wij verhuren ook fietsen en bootjes. Vraag bij aankomst naar de mogelijkheden.

edam-eropuit
hof-van-holland
hof-van-holland-edam

Ons restaurant is tijdelijk alleen geopend voor hotelgasten om te ontbijten op maandag tot en met zondag.